🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit

Articol din categoria Fashion & Style

Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit

Publicat: / Actualizat: /
Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit
'Afiș articol "Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit"
Yard Sale la Centru, eveniment ce a avut loc sâmbăta și duminica aceasta, a fost prilejul excelent pentru a găsi noi haine pe care poți să le adaugi în garderobă, fără a cheltui o mulțime de bani.
Publicat: / Actualizat:
656 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit” — Yard Sale la Centru, eveniment ce a avut loc sâmbăta și duminica aceasta, a fost prilejul excelent pentru a găsi noi haine pe care poți să le adaugi în garderobă, fără a cheltui o mulțime de bani.

trimite

Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit

Orice pasionată de fashion știe că moda nu înseamnă să îți cumperi multe haine de brand și să la porți așa cum îți sugerează anumite site-uri „avizate” să îți spună cum să le asortezi. Moda înseamnă, dimpotrivă, să știi cum să dai viață unei piese de vestimentație cumpărate la mână a două, cum să o reinventezi la infinit, cum să te îndrăgostești de acea piesă în mii de combinații.

Yard Sale la Centru, eveniment ce a avut loc sâmbăta și duminica aceasta, a fost prilejul excelent pentru a găsi noi haine pe care poți să le adaugi în garderobă, fără a cheltui o mulțime de bani. După 63 de ediții, Yard Sale nu încetează să ne surprindă, și asta pentru că fetele care decid a-și vinde câteva dintre piesele care au fost ale lor, ne propun stiluri nenumărate. De la poșete la pantofi, de la bluze la pantaloni, rochii, paltoane, fuste, accesorii: toate ne trimiteau cu gândul la un Rai al fashionistelor. Am închis, așadar, ochii și ne-am imaginat ținute pe care puteam să le alcătuim cu toate acestea.

Ceea ce ne-a surprins plăcut și mai mult a fost campania de strângere de fonduri și alte lucruri necesare pentru doi dintre foarte puținii copii cu sindrom de intestin scurt care au supraviețuit in țara noastră, campanie inițiată de organizatorii Yard Sale.

Următoarea ediție a evenimentului va avea loc pe 5 și 6 noiembrie, când ne vom da întâlnire într-o locație nouă, la Jacques Pot, pe Str. Zborului, nr . 2. Dacă vrei să fii și tu expozant în cadrul edițiilor viitoare, fii cu ochii pe pagina de Facebook .

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit
Articol - Yard Sale la Centru - de povestit si de scotocit
Yard Sale la Centru eveniment ce a avut loc sacircmbăta și duminica aceasta a fost prilejul excelent pentru a găsi noi haine pe care poți să le adaugi icircn garderobă fără a cheltui o mulțime de bani

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro