🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international

Articol din categoria Recenzii

Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international

Publicat: / Actualizat: /
Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Afiș articol "Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international"
Diversitatea este cuvântul cheie atunci când alegem următoarea destinație pentru a ieși în oraș, iar faptul că ne putem bucura de o cultură culinară în București este un mare avantaj de care ar trebui să profităm mai des.
Publicat: / Actualizat:
3.088 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international” — Diversitatea este cuvântul cheie atunci când alegem următoarea destinație pentru a ieși în oraș, iar faptul că ne putem bucura de o cultură culinară în București este un mare avantaj de care ar trebui să profităm mai des.

trimite

Tress 2 Caffe & Lounge – un local prin excelenta international

Diversitatea este cuvântul cheie atunci când alegem următoarea destinație pentru a ieși în oraș, iar faptul că ne putem bucura de o cultură culinară în București este un mare avantaj de care ar trebui să profităm mai des. Influențele arabe sunt acum prezente și prin intermediul unui local deschis foarte curând: Tress 2 Caffe & Lounge.

 Trebuie cel puțin să savurați acolo cafeaua aromată, dar vă sfătuim să vizitați Tress 2 și pentru masa de prânz sau cină, căci preparatele sunt deosebit de apetisante. Frigărui din carne de miel, salată tabouleh, hummus și lipii calde, toate ne îndeamnă la o masă copioasă, dar sănătoasă. Totodată, cocktailurile cu fructe exotice sunt imperios necesare de încercat. Bucățele de kiwi, mango ori ananas plutesc nestingherite în licori parfumate aduse de pe meleaguri nebănuite, fiind tocmai potrivite pentru o seară în oraș al cărei final nu poate fi prevăzut.

 Găsiți Tress 2 Caffe & Lounge pe Calea Vitan, nr 17A, într-un spațiu cald și primitor pentru orice iubitor de tradiție internațională și pasionat de noi descoperiri.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Articol - Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Diversitatea este cuvacircntul cheie atunci cacircnd alegem următoarea destinație pentru a ieși icircn oraș iar faptul că ne putem bucura de o cultură culinară icircn București este un mare avantaj de care ar trebui să profităm mai des

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro