🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international

Articol din categoria Recenzii

Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international

Publicat: / Actualizat: /
Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Afiș articol "Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international"
Diversitatea este cuvântul cheie atunci când alegem urm─âtoarea destina╚Ťie pentru a ie╚Öi în ora╚Ö, iar faptul c─â ne putem bucura de o cultur─â culinar─â în Bucure╚Öti este un mare avantaj de care ar trebui s─â profit─âm mai des.
Publicat: / Actualizat:
4.230 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťTress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta internationalÔÇŁ ÔÇö Diversitatea este cuvântul cheie atunci când alegem urm─âtoarea destina╚Ťie pentru a ie╚Öi în ora╚Ö, iar faptul c─â ne putem bucura de o cultur─â culinar─â în Bucure╚Öti este un mare avantaj de care ar trebui s─â profit─âm mai des.

trimite

Tress 2 Caffe & Lounge – un local prin excelenta international

Diversitatea este cuv├óntul cheie atunci c├ónd alegem urm─âtoarea destina╚Ťie pentru a ie╚Öi ├«n ora╚Ö, iar faptul c─â ne putem bucura de o cultur─â culinar─â ├«n Bucure╚Öti este un mare avantaj de care ar trebui s─â profit─âm mai des. Influen╚Ťele arabe sunt acum prezente ╚Öi prin intermediul unui local deschis foarte cur├ónd: Tress 2 Caffe & Lounge.

 Trebuie cel pu╚Ťin s─â savura╚Ťi acolo cafeaua aromat─â, dar v─â sf─âtuim s─â vizita╚Ťi Tress 2 ╚Öi pentru masa de pr├ónz sau cin─â, c─âci preparatele sunt deosebit de apetisante. Frig─ârui din carne de miel, salat─â tabouleh, hummus ╚Öi lipii calde, toate ne ├«ndeamn─â la o mas─â copioas─â, dar s─ân─âtoas─â. Totodat─â, cocktailurile cu fructe exotice sunt imperios necesare de ├«ncercat. Buc─â╚Ťele de kiwi, mango ori ananas plutesc nestingherite ├«n licori parfumate aduse de pe meleaguri neb─ânuite, fiind tocmai potrivite pentru o sear─â ├«n ora╚Ö al c─ârei final nu poate fi prev─âzut.

 G─âsi╚Ťi Tress 2 Caffe & Lounge pe Calea Vitan, nr 17A, ├«ntr-un spa╚Ťiu cald ╚Öi primitor pentru orice iubitor de tradi╚Ťie interna╚Ťional─â ╚Öi pasionat de noi descoperiri.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Articol - Tress 2 Caffe and Lounge - un local prin excelenta international
Diversitatea este cuvacircntul cheie atunci cacircnd alegem urm─âtoarea destina╚Ťie pentru a ie╚Öi icircn ora╚Ö iar faptul c─â ne putem bucura de o cultur─â culinar─â icircn Bucure╚Öti este un mare avantaj de care ar trebui s─â profit─âm mai des

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro