🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Tea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savuros

Articol din categoria Diverse

Tea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savuros

Publicat: / Actualizat: /
Tea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savuros
'Afiș articol "Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros"
Fie c─â e╚Öti iubitor de ceai sau de cafea, trebuie s─â iei parte la evenimentul ce are loc în aceast─â s─âpt─âmân─â în Capital─â.
Publicat: / Actualizat:
677 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťTea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savurosÔÇŁ ÔÇö Fie c─â e╚Öti iubitor de ceai sau de cafea, trebuie s─â iei parte la evenimentul ce are loc în aceast─â s─âpt─âmân─â în Capital─â.

trimite

Tea & Coffee Festival, un eveniment cu adev─ârat savuros

Fie c─â e╚Öti iubitor de ceai sau de cafea, trebuie s─â iei parte la evenimentul ce are loc ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n Capital─â. Este vorba despre cea de-a opta edi╚Ťie , un eveniment cu arome ╚Öi parfumuri speciale ce ├«╚Ťi vor cuceri negre╚Öit sim╚Ťurile.

Pe l├óng─â cele 7 seri exotice de muzic─â, dans ╚Öi arte ce au loc ├«n perioada 24-30 octombrie, dou─â zile sunt dedicate expozi╚Ťiei celor dou─â licori magice f─âr─â de care dimine╚Ťile nu ar mai fi niciodat─â la fel. Vino pe 29 ╚Öi 30 octombrie pentru a inspira ╚Öi degusta delicatese ce provin din toate col╚Ťurile Lumii: Africa ori Indonezia, Turcia ori Mexic, Rusia ori Brazilia. Op╚Ťiunile sunt multiple, garantate a satisface oricui papilele gustative.


Magia se ├«nt├ómpl─â la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 86-88), ├«ntre orele 10:00-20:00 s├ómb─âta ╚Öi duminica aceasta. Acolo te vor a╚Ötepta speciali╚Ötii barista ce ├«╚Ťi vor ├«mp─ârt─â╚Öi din experien╚Ťa pe care ╚Ťi-o poate oferi un ceai sau o cafea de calitate superioar─â, preparat─â dup─â preferin╚Ťele personale. Totodat─â, ├«╚Ťi po╚Ťi achizi╚Ťiona accesoriile pentru preg─âtirea ╚Öi servirea ceaiului ╚Öi a cafelei, pentru a beneficia de gustul seduc─âtor al acestor b─âuturi speciale ├«n confortul propriei case. Cert este c─â este un eveniment pe care trebuie neap─ârat s─â ├«l treci ├«n agenda de weekend.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Tea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savuros
Articol - Tea Coffee Festival - un eveniment cu adev─ârat savuros
Fie că ești iubitor de ceai sau de cafea trebuie să iei parte la evenimentul ce are loc icircn această săptămacircnă icircn Capitală

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro