🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros

Articol din categoria Diverse

Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros

Publicat: / Actualizat: /
Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros
'Afiș articol "Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros"
Fie că ești iubitor de ceai sau de cafea, trebuie să iei parte la evenimentul ce are loc în această săptămână în Capitală.
Publicat: / Actualizat:
462 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros” — Fie că ești iubitor de ceai sau de cafea, trebuie să iei parte la evenimentul ce are loc în această săptămână în Capitală.

trimite

Tea & Coffee Festival, un eveniment cu adevărat savuros

Fie că ești iubitor de ceai sau de cafea, trebuie să iei parte la evenimentul ce are loc în această săptămână în Capitală. Este vorba despre cea de-a opta ediție , un eveniment cu arome și parfumuri speciale ce îți vor cuceri negreșit simțurile.

Pe lângă cele 7 seri exotice de muzică, dans și arte ce au loc în perioada 24-30 octombrie, două zile sunt dedicate expoziției celor două licori magice fără de care diminețile nu ar mai fi niciodată la fel. Vino pe 29 și 30 octombrie pentru a inspira și degusta delicatese ce provin din toate colțurile Lumii: Africa ori Indonezia, Turcia ori Mexic, Rusia ori Brazilia. Opțiunile sunt multiple, garantate a satisface oricui papilele gustative.


Magia se întâmplă la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 86-88), între orele 10:00-20:00 sâmbăta și duminica aceasta. Acolo te vor aștepta specialiștii barista ce îți vor împărtăși din experiența pe care ți-o poate oferi un ceai sau o cafea de calitate superioară, preparată după preferințele personale. Totodată, îți poți achiziționa accesoriile pentru pregătirea și servirea ceaiului și a cafelei, pentru a beneficia de gustul seducător al acestor băuturi speciale în confortul propriei case. Cert este că este un eveniment pe care trebuie neapărat să îl treci în agenda de weekend.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros
Articol - Tea Coffee Festival - un eveniment cu adevărat savuros
Fie că ești iubitor de ceai sau de cafea trebuie să iei parte la evenimentul ce are loc icircn această săptămacircnă icircn Capitală

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro