🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse PRIME România Spring Masquerade - Get in the HOOD

Articol de la PRIME România

Spring Masquerade - Get in the HOOD

/
PRIME România, Str. str. Edgar Quinet, nr. 7, PRIME România, București, România vezi harta
Spring Masquerade - Get in the HOOD
'Afiș articol "Spring Masquerade - Get in the HOOD"
Bucuresti, 16 martie 2017 - PRIME Romania te invita joi, 16 martie 2017, la cea de-a sasea editie Spring Masquerade: HOOD!
Publicat: / Actualizat:
2.175 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Spring Masquerade - Get in the HOOD” — Bucuresti, 16 martie 2017 - PRIME Romania te invita joi, 16 martie 2017, la cea de-a sasea editie Spring Masquerade: HOOD!

trimite

Inspirat de arta stradala si de multitudinea de forme de exprimare, frescele moderne si dansurile fascinate menite sa aduca toti tinerii impreuna, HOOD isi propune sa sustina libertatea generatiilor.

Joi, 16 martie, incepand cu ora 22:30, transformam clubul Hangover (Strada selimbar, 1), in manifestul tinerilor. Nonconformisti din fire, imbinam muzica pop, rap, hip-hop cu dansuri stradale pe masura. Cultura urbana, volum cat cuprinde, efervescenta, explozie de culori, acestea sunt elementele cheie ale petrecerii.

Spring Masquerade este petrecerea tematica ce deschide sezonul evenimentelor destinate studentilor si anunta sosirea primaverii intr-un mod inedit. De data aceasta, baggy jeans, hanoracele large, bandanele si sepcile variate alcatuiesc dress code-ul petrecerii.

Seara va fi completata de o serie de suprize pregatite de organizatori, dar si de premii ce pot fi castigate in seara evenimentului. Printre premii se numara un sejur in Grecia pentru doua persoane timp de o saptamana, trei vouchere la Sneaker Industry in valoare de 250 RON/fiecare si un voucher la Real Escape Room pentru o experienta aparte de distractie.

Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. Va asteptam la HOOD!Mai multe detalii pe www.prime-romania.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/PRIMERomania si pe pagina de FB a evenimentului www.facebook.com/events/1302384889848535/?active_tab=discussion

Despre Spring Masquerade
Spring Masquerade este un eveniment marca PRIME si este sustinut in acest an de: Hangover Club, Mix Tour, Sneaker Industry, Photo Snacks, Fabrica de Magie, Best Print Prest, Real Escape Room si de partenerii media: StudLand, HipHop Live, CluburiBucuresti, Calendar Evenimente, Student din provincie, GEN90, Going out lifestyle, scoala ADC
Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 20 de ani de evenimente pentru studenti pasionati de Comunicare. Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediul central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
Catalina Gheorghe 0727 634 925 - catalina.gheorghe@primeromania.ro
Andreea Diaconescu  0756 108 890 - andreea.diaconescu@primeromania.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Spring Masquerade - Get in the HOOD
Articol PRIME România - Spring Masquerade - Get in the HOOD
Bucuresti 16 martie 2017 - PRIME Romania te invita joi 16 martie 2017 la cea de-a sasea editie Spring Masquerade HOOD

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro