🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style Prima editie Materia - targ de design in piele

Articol din categoria Fashion & Style

Prima editie Materia - targ de design in piele

Publicat: / Actualizat: /
Prima editie Materia - targ de design in piele
Afiș articol "Prima editie Materia - targ de design in piele"
Când vine vorba de achiziționarea accesoriilor sau obiectelor vestimentare, probabil cea mai potrivită alegere va fi cea care te va ghida către un articol ce va rămâne intact și peste câțiva ani.
Publicat: / Actualizat:
744 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Prima editie Materia - targ de design in piele” — Când vine vorba de achiziționarea accesoriilor sau obiectelor vestimentare, probabil cea mai potrivită alegere va fi cea care te va ghida către un articol ce va rămâne intact și peste câțiva ani.

trimite

Prima ediție Materia - târg de design în piele

Când vine vorba de achiziționarea accesoriilor sau obiectelor vestimentare, probabil cea mai potrivită alegere va fi cea care te va ghida către un articol ce va rămâne intact și peste câțiva ani. Aricolele confecționate din piele ies mereu triumfătoare din lupta cu timpul. Vino la Materia, primul târg de design contemporan în piele pentru a-ți îmbogăți instant garderoba.

Pe 5 și 6 noiembrie cele mai frumoase genți, nelipsiții pantofi ori curele, chokers, hamuri, ghiozdane, dar și piese vestimentare all-leather, vor fi prezente între orele 11.00 – 20.00, la Grand Hotel du Boulevard, Bulevardul Regina Elisabeta 5, București. Este un eveniment cu și despre un material controversat și care nu încetează a ne surprinde prin versatilitatea lui. Formele și culorile sunt din cele mai diverse, însă acest lucru este posibil doar datorită unor minți talentate și a unor mâini dibace.

Trebuie să știi că Mihaela Glăvan, Iutta, Laura Olaru sau Moon by Dana Rogoz sunt doar câteva dintre cele 45 de branduri autohtone ce ne vor încânta weekendul acesta, iar prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Articol: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Prima editie Materia - targ de design in piele
Articol - Prima editie Materia - targ de design in piele
Cacircnd vine vorba de achiziționarea accesoriilor sau obiectelor vestimentare probabil cea mai potrivită alegere va fi cea care te va ghida către un articol ce va rămacircne intact și peste cacircțiva ani

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro