🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Noa Restoclub Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei

Articol de la Noa Restoclub

Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei

/
Noa Restoclub, Str. Calea Victoriei 26, Noa Restoclub, București, România vezi harta
Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei
'Afiș articol "Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei"
Ești in permanenta căutare a celor mai noi și cool localuri din București? Dacă da, înseamnă că Noa Restoclub va fi locul în care îți vei petrece timpul liber de acum încolo.
Publicat: / Actualizat:
1.906 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei” — Ești in permanenta căutare a celor mai noi și cool localuri din București? Dacă da, înseamnă că Noa Restoclub va fi locul în care îți vei petrece timpul liber de acum încolo.

trimite

Ești in permanenta căutare a celor mai noi și cool localuri din București? Dacă da, înseamnă că Noa Restoclub va fi locul în care îți vei petrece timpul liber de acum încolo. Cu un design modern, aproape futurist, frumos echilibrat de elemente în stilul art-deco, Noa Restoclub propune un concept adorat atât de gurmanzi, cât și de petrecăreți.

Astfel, în timpul zilei, mai exact începând cu orele 12:30, te poți delecta cu preparate culinare cu adevărat apetisante, în timp ce nopțile de miercuri, vineri și sâmbătă sunt dedicate petrecerilor „fără restricții”.Localul se dovedește a fi ideal pentru petreceri private sau corporate, punând la dispoziție spre rezervare întreg spațiul, meniul pentru băuturi și mâncare, un open bar, dar și un DJ.

Totodată, Noa Restoclub ne invită în fiecare seară de vineri să îi trecem pragul pentru a petrece în stilul caracteristic în cadrul „Blackout or Get out”, o tematică ce nu poate fi ușor trecută cu vederea.Pe Calea Victoriei, nr. 26, este, așadar, the place to be, un loc încărcat de rafinament și eleganță, un loc ce te invită să îi descoperi bucătăria gourmet internațională în timpul zilei și atmosfera extravagantă pe timp de noapte.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei
Articol Noa Restoclub - Noa Restoclub cel mai nou local de pe Calea Victoriei
Ești in permanenta căutare a celor mai noi și cool localuri din București Dacă da icircnseamnă că Noa Restoclub va fi locul icircn care icircți vei petrece timpul liber de acum icircncolo

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro