🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Masa care arde bani - la propriu

Articol din categoria Diverse

Masa care arde bani - la propriu

Publicat: / Actualizat: /
Masa care arde bani - la propriu
'Afiș articol "Masa care arde bani - la propriu"
Amarist Studio (un atelier de mobil─â din Barcelona) împreun─â cu Alejandro Monge (un pictor ╚Öi sculptor spaniol) prezint─â o nou─â pies─â func╚Ťional─â de art─â.
Publicat: / Actualizat:
635 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťMasa care arde bani - la propriuÔÇŁ ÔÇö Amarist Studio (un atelier de mobil─â din Barcelona) împreun─â cu Alejandro Monge (un pictor ╚Öi sculptor spaniol) prezint─â o nou─â pies─â func╚Ťional─â de art─â.

trimite

Masa care arde bani (la propriu)

Amarist Studio (un atelier de mobil─â din Barcelona) ├«mpreun─â cu Alejandro Monge (un pictor ╚Öi sculptor spaniol) prezint─â o nou─â pies─â func╚Ťional─â de art─â. Este vorba despre o m─âsu╚Ť─â de cafea cu totul ╚Öi cu totul special─â. Prin sticla din care este constituit─â se poate observa cum arde o piramid─â de 50 de bancnote a c├óte un dolar.

Opera de art─â surprinde momentul combustiei bancnotelor, accentuat de o flac─âr─â real─â ce arde la suprafa╚Ťa mesei. Rezultatul final conduce la o iluzie vizual─â surprinz─âtoare, ce pune la ├«ncercare g├óndurile privitorilor. Totul a fost realizat din r─â╚Öin─â, h├órtie ╚Öi vopsea de c─âtre m├óinile pricepute ale arti╚Ötilor. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre aceast─â pies─â este, de fapt, s─â observi diferitele reac╚Ťii ale oamenilor.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Masa care arde bani - la propriu
Articol - Masa care arde bani - la propriu
Amarist Studio un atelier de mobil─â din Barcelona icircmpreun─â cu Alejandro Monge un pictor ╚Öi sculptor spaniol prezint─â o nou─â pies─â func╚Ťional─â de art─â

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro