🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti

Articol din categoria Recenzii

Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti

Publicat: / Actualizat: /
Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
'Afiș articol "Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti"
Tradi╚Ťionalele cl─âtite pe care le învârteam cu mult entuziasm în tigaie ╚Öi speram din tot sufletul s─â nu ajung─â din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doz─â mare de rafinament.
Publicat: / Actualizat:
2.048 vizion─âri
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťMaison des Crepes, locul bunatatilor frantuzestiÔÇŁ ÔÇö Tradi╚Ťionalele cl─âtite pe care le învârteam cu mult entuziasm în tigaie ╚Öi speram din tot sufletul s─â nu ajung─â din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doz─â mare de rafinament.

trimite

Maison des Crêpes, locul bunatatilor frantuzesti

Tradi╚Ťionalele cl─âtite pe care le ├«nv├órteam cu mult entuziasm ├«n tigaie ╚Öi speram din tot sufletul s─â nu ajung─â din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doz─â mare de rafinament. La Maison des Crêpes se ├«mbin─â gustul de neuitat al acestui desert ├«ndr─âgit de toat─â lumea, cu un plating sofisticat ╚Öi, astfel, putem spune c─â ne sim╚Ťim ca ├«ntr-o diminea╚Ť─â ├«nsorit─â la o cafenea de pe Champs-Elysées.

 Pe Intrarea Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15 avem parte de mult─â diversitate. ├Änt├ólnim de toate ├«n meniu: de la bine cunoscutele cl─âtite cu banane ╚Öi crem─â de ciocoloat─â, cl─âtite cu fructe sau dulcea╚Ť─â, p├ón─â la preparate care pot fi servite chiar ╚Öi la masa de pr├ónz precum cele cu telemea, ou sau somon. Ele pot fi acompaniate minunat de b─âuturi care ├«╚Ťi redau energia, a╚Öa cum sunt apele enzimatice infuzate cu menta, lime ori diferite fructe. Maison des Crêpes este, categoric, un loc unde mergi s─â te sim╚Ťi bine ╚Öi s─â m─ân├ónci ceva delicios, ├«n compania prietenilor sau familiei.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
Articol - Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
Tradi╚Ťionalele cl─âtite pe care le icircnvacircrteam cu mult entuziasm icircn tigaie ╚Öi speram din tot sufletul s─â nu ajung─â din zborul lor maiestuos pe podea pot avea de fapt o doz─â mare de rafinament

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro