🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti

Articol din categoria Recenzii

Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti

Publicat: / Actualizat: /
Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
'Afiș articol "Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti"
Tradiționalele clătite pe care le învârteam cu mult entuziasm în tigaie și speram din tot sufletul să nu ajungă din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doză mare de rafinament.
Publicat: / Actualizat:
1.581 vizionări
1

Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti” — Tradiționalele clătite pe care le învârteam cu mult entuziasm în tigaie și speram din tot sufletul să nu ajungă din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doză mare de rafinament.

trimite

Maison des Crêpes, locul bunatatilor frantuzesti

Tradiționalele clătite pe care le învârteam cu mult entuziasm în tigaie și speram din tot sufletul să nu ajungă din zborul lor maiestuos, pe podea, pot avea, de fapt, o doză mare de rafinament. La Maison des Crêpes se îmbină gustul de neuitat al acestui desert îndrăgit de toată lumea, cu un plating sofisticat și, astfel, putem spune că ne simțim ca într-o dimineață însorită la o cafenea de pe Champs-Elysées.

 Pe Intrarea Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15 avem parte de multă diversitate. Întâlnim de toate în meniu: de la bine cunoscutele clătite cu banane și cremă de ciocoloată, clătite cu fructe sau dulceață, până la preparate care pot fi servite chiar și la masa de prânz precum cele cu telemea, ou sau somon. Ele pot fi acompaniate minunat de băuturi care îți redau energia, așa cum sunt apele enzimatice infuzate cu menta, lime ori diferite fructe. Maison des Crêpes este, categoric, un loc unde mergi să te simți bine și să mănânci ceva delicios, în compania prietenilor sau familiei.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
Articol - Maison des Crepes, locul bunatatilor frantuzesti
Tradiționalele clătite pe care le icircnvacircrteam cu mult entuziasm icircn tigaie și speram din tot sufletul să nu ajungă din zborul lor maiestuos pe podea pot avea de fapt o doză mare de rafinament

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro