🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Halloween party with a view

Articol din categoria Recenzii

Halloween party with a view

Publicat: / Actualizat: /
Halloween party with a view
'Afiș articol "Halloween party with a view"
Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizează un eveniment al cărui cuvânt de ordine a fost distracția.
Publicat: / Actualizat:
546 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Halloween party with a view” — Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizează un eveniment al cărui cuvânt de ordine a fost distracția.

trimite

Halloween party with a view

Chiar dacă sărbătoarea de Halloween nu este specifică tradiției românești, noi, tinerii (și nu numai), știm cum să profităm de orice prilej pentru a petrece cu multă voioșie. Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizează un eveniment al cărui cuvânt de ordine a fost distracția.

Ne-am pus cea mai funky costumație, am întâlnit vampiri prietenoși, vrăjitoare cool și scheleți funny. „Halloween on the Rooftop” ne-a oferit, categoric, cea mai frumoasă priveliște asupra orașului. Acolo am fost primiți într-o atmosferă mistică, am degustat băuturi speciale și am împărtășit cele întâmplate cu prietenii noștri. Totodată, nu putem să nu trecem cu vederea aroma delicioasă a plăcintei cu dovleac ce ne-a fost oferită de către cei de la Pura Vida Skybar.

Magia a avut loc sâmbătă, 29 octombrie, de la orele 14:00, pe Strada Smârdan, nr. 7 și s-a sfârșit ziua următoare în jurul orelor 12:00 a.m. Cei care s-au străduit să creeze costumațiile cele mai ieșite din comun au primit un shot din partea casei. Cu sau fără acest shot gratis, noi știm că vom reveni și cu altă ocazie la Pura Vida Skybar. Tu ce ai făcut de Halloween anul acesta?

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Halloween party with a view
Articol - Halloween party with a view
Anul acesta Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizează un eveniment al cărui cuvacircnt de ordine a fost distracția

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro