🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Halloween party with a view

Articol din categoria Recenzii

Halloween party with a view

Publicat: / Actualizat: /
Halloween party with a view
'Afiș articol "Halloween party with a view"
Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizeaz─â un eveniment al c─ârui cuvânt de ordine a fost distrac╚Ťia.
Publicat: / Actualizat:
871 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťHalloween party with a viewÔÇŁ ÔÇö Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizeaz─â un eveniment al c─ârui cuvânt de ordine a fost distrac╚Ťia.

trimite

Halloween party with a view

Chiar dac─â s─ârb─âtoarea de Halloween nu este specific─â tradi╚Ťiei rom├óne╚Öti, noi, tinerii (╚Öi nu numai), ╚Ötim cum s─â profit─âm de orice prilej pentru a petrece cu mult─â voio╚Öie. Anul acesta, Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizeaz─â un eveniment al c─ârui cuv├ónt de ordine a fost distrac╚Ťia.

Ne-am pus cea mai funky costuma╚Ťie, am ├«nt├ólnit vampiri prieteno╚Öi, vr─âjitoare cool ╚Öi schele╚Ťi funny. „Halloween on the Rooftop” ne-a oferit, categoric, cea mai frumoas─â priveli╚Öte asupra ora╚Öului. Acolo am fost primi╚Ťi ├«ntr-o atmosfer─â mistic─â, am degustat b─âuturi speciale ╚Öi am ├«mp─ârt─â╚Öit cele ├«nt├ómplate cu prietenii no╚Ötri. Totodat─â, nu putem s─â nu trecem cu vederea aroma delicioas─â a pl─âcintei cu dovleac ce ne-a fost oferit─â de c─âtre cei de la Pura Vida Skybar.

Magia a avut loc s├ómb─ât─â, 29 octombrie, de la orele 14:00, pe Strada Sm├órdan, nr. 7 ╚Öi s-a sf├ór╚Öit ziua urm─âtoare ├«n jurul orelor 12:00 a.m. Cei care s-au str─âduit s─â creeze costuma╚Ťiile cele mai ie╚Öite din comun au primit un shot din partea casei. Cu sau f─âr─â acest shot gratis, noi ╚Ötim c─â vom reveni ╚Öi cu alt─â ocazie la Pura Vida Skybar. Tu ce ai f─âcut de Halloween anul acesta?

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Halloween party with a view
Articol - Halloween party with a view
Anul acesta Pura Vida Skybar ne-a demonstrat cum se organizeaz─â un eveniment al c─ârui cuvacircnt de ordine a fost distrac╚Ťia

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro