Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Greenery - o culoare intre inedit si normal

Articol din categoria Diverse

Greenery - o culoare intre inedit si normal

Publicat: / Actualizat: /
Greenery - o culoare intre inedit si normal
'Afiș articol "Greenery - o culoare intre inedit si normal"
Greenery a fost declarată culoarea anului și, deși a trecut doar o lună de când 2017 și-a intrat în drepturi, această culoare a început să fie integrată în multe aspecte ale vieții. O inițiativă lăudabilă a fost realizată &
Publicat: / Actualizat:
999 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Cluburi Bucuresti: “Greenery - o culoare intre inedit si normal” — Greenery a fost declarată culoarea anului și, deși a trecut doar o lună de când 2017 și-a intrat în drepturi, această culoare a început să fie integrată în multe aspecte ale vieții. O inițiativă lăudabilă a fost realizată &

trimite

Greenery – o culoare intre inedit si normal

Greenery a fost declarată culoarea anului și, deși a trecut doar o lună de când 2017 și-a intrat în drepturi, această culoare a început să fie integrată în multe aspecte ale vieții. O inițiativă lăudabilă a fost realizată în urma colaborării dintre Pantone și Airbnb.

Este vorba despre crearea unui spațiu unic, un refugiu unde londonezii se pot ascunde de frigul de afară, în timp ce beneficiază de relaxarea indusă de natură. De fapt, spațiul este chiar o reprezentare a exteriorului, dar înăuntru. Spațiul este conceput pentru a-i îndemna pe oameni să întâmpine anul cu optimism. Acesta dispune de o recepție ce aduce aminte de o pădure impresionantă, o seră de interior de dimensiunea a două sufragerii, un dormitor frumos precum o grădină. Chiar și copiii sunt fericiți aici, într-un cort-fortăreață primitor, exact ca în basme, iar în bucătărie se găsesc plante medicinale dintre cele mai diverse.

 De fapt, spațiul se poate rezerva pentru a rămâne peste noapte, iar izitatorii pot, de asemenea, să se alăture pentru o serie de experiențe inspirate de natură, inclusiv construirea de terrariumuri, clase de Tai Chi, pictură și multe altele.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Greenery - o culoare intre inedit si normal

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro