🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului

Articol din categoria Fashion & Style

GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului

Publicat: / Actualizat: /
GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului
'Afiș articol "GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului"
Nu trebuie să fie Săptămâna Modei pentru a avea un look de invidiat. Acest lucru a fost testat și demonstrat de participantele celei de-a doua ediții Glamour Street Fashion Show.
Publicat: / Actualizat:
922 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului” — Nu trebuie să fie Săptămâna Modei pentru a avea un look de invidiat. Acest lucru a fost testat și demonstrat de participantele celei de-a doua ediții Glamour Street Fashion Show.

trimite

Nu trebuie să fie Săptămâna Modei pentru a avea un look de invidiat. Acest lucru a fost testat și demonstrat de participantele celei de-a doua ediții . Pășind cu încredere pe podium, purtând ținute definitorii pentru stilul propriu, cele 94 de concurente au defilat cu grație și eleganță. Toate acestea nu înainte de a fi răsfățate în cadrul sesiunilor de make-up și hairstyling marca și .


YouTube videoDesigur, participantele au beneficiat de îndrumarea a zece dintre cei mai apreciați bloggeri autohtoni din zona fashion precum , , , și sau . Alături de acestea, evenimentul a fost marcat de prezența unor nume cu rezonanță din showbizul românesc ce au asistat la competiție, dar și la momentul muzical oferit de , artistul lansându-și o nouă melodie în videoclipul căreia apare chiar .

Finalul serii a însemnat desemnarea celor zece câștigătoare care s-au bucurat de nenumărate premii: de la produse de make-up și beauty , , , la vouchere de cumpărături de la și smartphone-uri , câștigătoarea locului întâi fiind chiar protagonista unui articol într-un număr viitor al revistei GLAMOUR.

Așadar, invitații prezenți la au fost martorii celui mai glam eveniment al anului, eveniment în cadrul căruia s-au scris noi reguli în modă, s-au prezentat ținute nonconformiste ori au fost respectate cu strictețe trendurile acestui sezon . Cert este faptul că de-abia așteptăm ediția următoare .Numele tau: Adresa de e-mail:
GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului
Articol - GLAMOUR Street Fashion Show cel mai glam eveniment al anului
Nu trebuie să fie Săptămacircna Modei pentru a avea un look de invidiat Acest lucru a fost testat și demonstrat de participantele celei de-a doua ediții Glamour Street Fashion Show

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro