🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Friday - Funday

Articol din categoria Diverse

Friday - Funday

Publicat: / Actualizat: /
Friday - Funday
Afiș articol "Friday - Funday"
Atmosfera de festival revine în această zi de vineri, ce-i drept, la o scală mai mică, dar suficient pentru a-ți readuce entuziasmul în suflet.
Publicat: / Actualizat:
746 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Friday - Funday” — Atmosfera de festival revine în această zi de vineri, ce-i drept, la o scală mai mică, dar suficient pentru a-ți readuce entuziasmul în suflet.

trimite

Friday = Funday

Da, știm, îți este dor de festivalurile de muzică de vara aceasta. Totul pare acum o amintire ce va prinde contur doar prin intermediul instantaneelor făcute și a prieteniilor legate. Nu fi supărat. Atmosfera de festival revine în această zi de vineri, ce-i drept, la o scală mai mică, dar suficient pentru a-ți readuce entuziasmul în suflet.

Este vorba despre ediția cu numărul 5 din seria Friday Fresh Fest, marca alllive, un proiect ce își propune să aducă în atenția publicului trupe autohtone, noi formate, ce ar trebui apreciate de fiecare român în parte. Pe 4 noiembrie vei putea face cunoștință (asta dacă nu i-ai cunoscut deja cu alte ocazii) cu , și . Deși cele trei boy-band-uri sunt unite de pasiunea pentru muzica rock, ele se diferențiază prin accentele personale pe care le oferă sunetelor ce răsună din instrumentele lor și prin vocile unice ale soliștilor.

Intrarea este liberă în limita stocurilor disponibile, iar intrarea se va face începând cu orele 21:00. Unde ne vedem? Pe Bulevardul Basarabia, nr. 256, lângă sediul HaHaHa Production. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul 0786 279 733. Enjoy the show!

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Friday - Funday
Articol - Friday - Funday
Atmosfera de festival revine icircn această zi de vineri ce-i drept la o scală mai mică dar suficient pentru a-ți readuce entuziasmul icircn suflet

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro