🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Fish House by Zaitoone definitia rafinamentului mediteranean

Articol din categoria Recenzii

Fish House by Zaitoone definitia rafinamentului mediteranean

Publicat: / Actualizat: /
Fish House by Zaitoone  definitia rafinamentului mediteranean
'Afiș articol "Fish House by Zaitoone definitia rafinamentului mediteranean"
Este adev─ârat c─â nu multe persoane se pot declara iubitoare înr─âite a preparatelor culinare din pe╚Öte, dar nimeni nu a refuzat o por╚Ťie decadent─â de fructe de mare.
Publicat: / Actualizat:
1.693 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťFish House by Zaitoone definitia rafinamentului mediteraneanÔÇŁ ÔÇö Este adev─ârat c─â nu multe persoane se pot declara iubitoare înr─âite a preparatelor culinare din pe╚Öte, dar nimeni nu a refuzat o por╚Ťie decadent─â de fructe de mare.

trimite

Fish House by Zaitoone – definitia rafinamentului mediteranean

 Este adev─ârat c─â nu multe persoane se pot declara iubitoare ├«nr─âite a preparatelor culinare din pe╚Öte, dar nimeni nu a refuzat o por╚Ťie decadent─â de fructe de mare. Din nefericire, ├«n meniurile restaurantelor diversitatea nu prea este la ordinea zilei ├«n ceea ce prive╚Öte acest lucru. Acum putem trece peste aceast─â barier─â, merg├ónd ├«ntr-un loc al c─ârui meniu este conceput doar pentru a ├«n─âl╚Ťa la rang de art─â subestimata vietate, pe╚Ötele.

A╚Öadar, mergem pe Calea Floreasca, nr. 91-111, la Fish House by Zaitoone pentru o savura un preparat ├«nc─ârcat cu multe elemente nutritive ╚Öi, mai presus de toate, apetisant. Tartar de ton, somon afumat, ╚Öal─âu la gr─âtar, sup─â de midii, cele mai bune paste cu fructe de mare, iar lista continu─â. Dac─â cineva a declarat vreodat─â c─â nu ├«i place pe╚Ötele, o s─â ├«╚Öi retrag─â imediat cuvintele la prima apari╚Ťie a farfuriei. Al─âturi, po╚Ťi degusta un pahar din cele mai alese vinuri, iar experien╚Ťa ta va fi, categoric, echivalent─â cu o mas─â ├«ntr-un restaurant de pe ╚Ť─ârmul M─ârii Mediterane.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Fish House by Zaitoone  definitia rafinamentului mediteranean
Articol - Fish House by Zaitoone definitia rafinamentului mediteranean
Este adev─ârat c─â nu multe persoane se pot declara iubitoare icircnr─âite a preparatelor culinare din pe╚Öte dar nimeni nu a refuzat o por╚Ťie decadent─â de fructe de mare

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro