🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style Costume pentru Halloween

Articol din categoria Fashion & Style

Costume pentru Halloween

Publicat: / Actualizat: /
Costume pentru Halloween
'Afiș articol "Costume pentru Halloween"
Cele mai apreciate costume de Halloween sunt...
Publicat: / Actualizat:
1.071 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Costume pentru Halloween” — Cele mai apreciate costume de Halloween sunt...

trimite

Semnificatia Halloween-ului

Sarbatoarea de Halloween este de origine celtica si a fost imprumutata, atat de catre romani, cat si de foarte multi occidentali, fiind ajutati de catre imigrantii irlandezi de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Halloween-ul este celebrat pe 31 octombrie, noaptea, obiceiul find ca cei costumati sa mearga din usa in usa pentru a cere dulciuri. In Romania se respecta doar datina costumelor de Halloween, ita din placerea deosebita a romanilor de a se distra in stil occidental. Numele provine de la All Hallows'Even, fiind o sarbatoare a tuturor sfintilor, ulterior updatat la forma initiala si adoptat de tarile in care predomina crestinismul. Mascota Halloween-ului este dovleacul, sculptat in diverse forme si pus de catre unii oameni pe terasa sau pe pervaz, care in aparenta imbraca chipul unui demon, insa reprezinta lanterna lui Jack. In unele tari se organizeaza adevarate carnavaluri si parade nocturne, pe cand in alte tari cei mai bucurosi de venirea sarbatorii sunt copiii.

Costumatii reprezentative pentru Halloween

Cele mai purtate costume sunt cele de vampiri sau diverse personaje care simbolizeaza raul. In Romania se organizeaza petreceri tematice in cluburi, discoteci, baruri sau alte incaperi mai selecte, iar unele dintre aceste locatii iti ofera chiar si intrare gratis daca ai cel mai reusit costum al serii.

Costumele de Halloween pot fi inchiriate, pentru sume destul de mari, in functie de frumusetea si valoarea acestora iar unii, sau pot fi create cu ajutorul imaginatiei, mascandu-va si aruncand pe voi niste haine vechi, total contrastante. Puteti, pur si simplu, sa va aplicati un fard oripilant si imbracati un costum de gala, ce va simboliza o prezenta vampirica. Doamnele si domnisoarele pot adopta tinute extravagante in seara de Halloween si se pot costuma in printese, zane, vrajitoare sau orice personaj de basm. Barbatii aleg, de obicei, costumatiile de supereroi din filme sau din desene animate.

Costume de Halloween pentru cupluri

Cele mai apreciate costume de Halloween pentru cupluri sunt acelea care formeaza perechi de: regi si regine, vampir si vampa, femeie si barbat cu costumele inversate, zane si spiridusi si multe altele. Una dintre cele mai alese combinatii este cea de Hugh Hefner si unul dintre iepurasii sai sexy, cu urechi roz si codita pufoasa. Foarte adoptata este si imaginea unor personaje importante din lumea mondena, avand in vedere ca imitarea unei vedete prezinta si o costumatie foarte inspirata.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Costume pentru Halloween
Articol - Costume pentru Halloween
Cele mai apreciate costume de Halloween sunt

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro

Informatia nu sta pe loc!

Articol - Costume pentru Halloween
Cele mai apreciate costume de Halloween sunt

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro