🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Goblin Clubul Goblin se redeschide

Articol de la Goblin

Clubul Goblin se redeschide

/
Goblin, Str. Smardan, nr. 30, Goblin, București (Centrul Vechi) , România vezi harta
Clubul Goblin se redeschide
'Afiș articol "Clubul Goblin se redeschide"
Goblin este clubul celor care inca viseaza colorat, stiu sa asculte muzica, beau cu incredere apa rece de la chiuveta si se si imbata din cand in cand.
Publicat: / Actualizat:
1.036 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Clubul Goblin se redeschide” — Goblin este clubul celor care inca viseaza colorat, stiu sa asculte muzica, beau cu incredere apa rece de la chiuveta si se si imbata din cand in cand.

trimite

revine într-un nou format, mai fresh și mai hotărât să facă seri tari în Centrul Bucureștiului. Locația, care are în spate 8 ani de distracție și pereții îmbibați de muzică și povești, rămâne aceeași, Strada Smardan nr. 30.

Noul format pe care îl propunem presupune o revizuire a conceptelor din portofoliul de petreceri Goblin. Nu renunțăm la petrecerile cu care am obișnuit, dar le vom aduce acel plus de care comunitatea Goblin are nevoie pentru a se distra. Totodata, conceptul pe care îl adoptăm aduce și un program de fidelizare. Astfel, cei ce ne calca pragul vor avea parte de noi experiențe si se vor lovi de oportunităti de a petrece si colabora.

Prieteni vechi, prieteni noi, avem o veste pentru voi! La aproximativ o lună distanță de aniversarea a 8 ani de la deschiderea , am decis revenirea la vechiul brand, cel care ne-a consacrat. Și pentru că vremea a trecut și oamenii s-au mai schimbat, am decis să începem cu un "fresh start".

 Așadar vă așteptăm cu mic cu mare, cu bărbi sau cu mustăți, cu părul scurt sau prins în coadă, să dăm sfoară-n țară, Goblin Club revine și-o s-o facem lată iară.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Clubul Goblin se redeschide
Articol Goblin - Clubul Goblin se redeschide
Goblin este clubul celor care inca viseaza colorat stiu saasculte muzica beau cu incredere apa rece de la chiuveta si se si imbatadin cand in cand

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro