🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie

Articol din categoria Diverse

Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie

Publicat: / Actualizat: /
Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie
Afiș articol "Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie"
Copilul din tine are mari motive de bucurie, căci săptămâna aceasta, între 1-6 noiembrie, are loc ediția cu numărul 5 a festivalului „Bucureștii lui Caragiale”.
Publicat: / Actualizat:
441 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie” — Copilul din tine are mari motive de bucurie, căci săptămâna aceasta, între 1-6 noiembrie, are loc ediția cu numărul 5 a festivalului „Bucureștii lui Caragiale”.

trimite

Bucureștii sunt ai lui Caragiale între 1 și 6 noiembrie

Copilul din tine are mari motive de bucurie, căci săptămâna aceasta, între 1-6 noiembrie, are loc ediția cu numărul 5 a festivalului „Bucureștii lui Caragiale”.

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că timp de șase zile te poți bucura de spectacole de teatru și muzică exact ca pe vremea îndrăgitului dramaturg, de proiecții de film menite să te transfere în acea epocă și, evident, de multe alte surprize. Pe scena evenimentului organizat de Primăria Municipiului București și Teatrul Ion Creangă se vor juca piese clasice precum „O scrisoare pierdută” și „O noapte furtunoasă”, diferența constând în faptul că ele au fost readuse la viață de regizori diferiți, printre care se numără Alexandru Dabija, Gelu Colceag, Doru Ana și Victor Ioan Frunză.

Desigur, fiecare piesă va căpăta o personalitate proprie, actorii fiind cei care, încurajați de aplauzele publicului, vor reînvia povești scrise cu mai mult de un secol în urmă. Deși poate părea greu a crede, acestea vor rămâne actuale, indiferent de momentul în care vor fi puse în scenă.

În cazul în care v-ați gândit că frigul de afară vă stă în cale, trebuie să aflați că este montat un chapiteau cu diametrul de 40m în care vor fi ținute spectacolele, fiind instalate chiar și tunuri de căldură. Așadar, sunteți așteptați în Parcul Izvor pentru a râde cu poftă și a trăi momente frumoase. Intrarea este gratuită, urmând regula „primul venit, primul servit”.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie
Articol - Bucureștii sunt ai lui Caragiale in noiembrie
Copilul din tine are mari motive de bucurie căci săptămacircna aceasta icircntre 1-6 noiembrie are loc ediția cu numărul 5 a festivalului bdquoBucureștii lui Caragialerdquo

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro