🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Diverse Arta tatuajelor 2 in 1

Articol din categoria Diverse

Arta tatuajelor 2 in 1

Publicat: / Actualizat: /
Arta tatuajelor 2 in 1
'Afiș articol "Arta tatuajelor 2 in 1"
Tehnici și stiluri noi de tatuaje apar foarte des, în imaginația fiecărui tattoo artist încolțind cel puțin câte o idee despre cum ar putea „picta” pielea oamenilor astfel încât să se diferențieze.
Publicat: / Actualizat:
483 vizionări
0

Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Arta tatuajelor 2 in 1” — Tehnici și stiluri noi de tatuaje apar foarte des, în imaginația fiecărui tattoo artist încolțind cel puțin câte o idee despre cum ar putea „picta” pielea oamenilor astfel încât să se diferențieze.

trimite

Arta tatuajelor 2 in 1

Tehnici și stiluri noi de tatuaje apar foarte des, în imaginația fiecărui tattoo artist încolțind cel puțin câte o idee despre cum ar putea „picta” pielea oamenilor astfel încât să se diferențieze. Artistul de origine ucraineană, dar stabilit în Wroclaw (Polonia), Andey Lukovnikok este creatorul modelului de tatuaj cu dublă expunere.

 Acest lucru înseamnă că un tatuaj al cărui contur este reprezentat de, spre exemplu, o pasăre sau o insectă, este „umplut” cu flori. Rezultatul este absolut magnific, iar noi preconizăm o popularizare foarte mare a acestui stil în anul ce tocmai a început. Fiind familiarizați cu fotografia cu dublă expunere, un bun exemplu fiind lucrările lui Andreas Lie (http://www.boredpanda.com/double-exposure-animal-portraits-by-norwegian-photographer/), de-abia așteptăm să vedem în ce mod se va mai infiltra acest stil în lumea artei.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Arta tatuajelor 2 in 1
Articol - Arta tatuajelor 2 in 1
Tehnici și stiluri noi de tatuaje apar foarte des icircn imaginația fiecărui tattoo artist icircncolțind cel puțin cacircte o idee despre cum ar putea bdquopictardquo pielea oamenilor astfel icircncacirct să se diferențieze

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro