🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style Art Fashion Fair - Holiday Market

Articol din categoria Fashion & Style

Art Fashion Fair - Holiday Market

Publicat: / Actualizat: /
Art Fashion Fair - Holiday Market
Afiș articol "Art Fashion Fair - Holiday Market"
Luna decembrie se apropie cu pași repezi. Ce înseamnă acest lucru? Că în curând va începe maratonul căutării cadourilor perfecte.
Publicat: / Actualizat:
744 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “Art Fashion Fair - Holiday Market” — Luna decembrie se apropie cu pași repezi. Ce înseamnă acest lucru? Că în curând va începe maratonul căutării cadourilor perfecte.

trimite

Art Fashion Fair | Holiday Market

Luna decembrie se apropie cu pași repezi. Ce înseamnă acest lucru? Că în curând va începe maratonul căutării cadourilor perfecte. Dacă nu vrei să iei parte la aglomerația sufocantă din acea perioadă, noi îți propunem să începi deja cumpărăturile. Un eveniment mai potrivit ca Art Fashion Fair | Holiday Market nu credem că există.

Astfel că te invităm pe 26 și 27 noiembrie, la Maison 13, pentru a alege cadouri unice pentru cei dragi sau pur și simplu pentru a-ți cumpăra un lucru frumos. Obiecte vestimentare, decorașiuni interioare, accesorii și produse organice, toate te vor aștepta să le admiri și să le oferi personalitate. Pasiunea pentru un eveniment bine organizat își spune cuvântul și prin intermediul „oazei urbane”, acolo unde te vei putea bucura de savoarea preparatelor culinare, deserturi sănătoase și gustoase, și, bineînțeles, de cafea și alte tipuri de băuturi alese.

 Accesul este gratuit, iar animalele de companie sunt și ele bine venite. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina evenimentului de pe Facebook: http://bit.ly/2fVSwve.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Art Fashion Fair - Holiday Market
Articol - Art Fashion Fair - Holiday Market
Luna decembrie se apropie cu pași repezi Ce icircnseamnă acest lucru Că icircn curacircnd va icircncepe maratonul căutării cadourilor perfecte

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro