🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Recenzii Lord of the Dance la Brasov

Articol din categoria Recenzii

Lord of the Dance la Brasov

Publicat: / Actualizat: /
Lord of the Dance la Brasov
'Afiș articol "Lord of the Dance la Brasov"
Trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Sala Sporturilor din Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley.
Publicat: / Actualizat:
1.381 vizion─âri
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: ÔÇťLord of the Dance la BrasovÔÇŁ ÔÇö Trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Sala Sporturilor din Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley.

trimite

Pe 7 octombrie, trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Sala Sporturilor din Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley.

Denumita Dangerous Games, noua varianta a spectacolului beneficiaza de o abordare neasteptata, propunand publicului momente coregrafice incendiare, la propriu, efecte vizuale, jocuri de lumini si laser, proiectii holografice 3D, un sistem ce ofera iluzii optice tri-dimensionale, pentru o experienta unica, de neuitat.

In noul spectacol, lupta dintre fortele bineului si cele ale raului e dusa la extrem cu ajutorul efectelor speciale, incrancenarea personajelor din poveste atingand cote maxime. Aceleasi doua frumuseti se lupta pentru dragostea lui Lord Of The Dance, interpretat cu mare succes de sarmantul James Keegan. Zeci de personaje fantastice vor purta publicul intr-o lume de basm, in care personajele pozitive vor sta pe aceeasi scena cu spiritele rele, se vor lupta si vor pierde sau vor castiga rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele il vor imparti la final.

Brasovenii vor vedea 21 de scene de dans, in care efectele speciale, jocurile de lumini, efectele pirotehnice spectaculoase, costumele noi si viu colorate si muzica dramatica vor pune in valoare zecile de personaje ce danseaza cu o acuratete maxima.                                                                                               
Acest "show time extravaganza", a realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, incantand milioane de fani. Zecile de tari in care au doborat orice record de box-office dovedesc faptul ca indiferent de varsta, sex sau cultura, oamenii iubesc show-ul irlandezilor, suportul fanilor reprezentand intotdeauna o sursa de inspiratie, atat pentru cei de pe scena cat si pentru cei din spatele scenei, pentru a aduce lumii cel mai grandios show din istoria divertismentului.

Preturile biletelor pentru spectacolul Lord of the Dance sunt urmatoarele:

300 lei (categoria VIP)
250 lei (categoria 1)
200 lei (categoria 2)
150 lei (categoria 3)
100 lei (categoria 4)

Spectacolul Lord of the Dance va avea loc pe 5 octombrie 2015 in Constanta la Sala Sporturilor, pe 6 octombrie 2015 in Bucuresti la Sala Palatului si pe 7 octombrie 2015 in Brasov la Sala Sporturilor.

1 recenzii (4 / 6)
Numele tau: Adresa de e-mail:
Lord of the Dance la Brasov
Articol - Lord of the Dance la Brasov
Trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Sala Sporturilor din Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro