Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Nindos
Articole Fashion & Style Cine este modelul anului 2016

Articol din categoria Fashion & Style

Cine este modelul anului 2016

Publicat: / Actualizat: /
Cine este modelul anului 2016
'Afiș articol "Cine este modelul anului 2016"
Pare că au întreaga lume a modei la picioarele lor, creându-și o imagine perfectă în industria modei. Totuși, unele dintre ele se fac remarcate, iar, datorită implicării, reușesc să câștige titluri mult râvnite. Este vor
Publicat: / Actualizat:
866 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Cluburi Bucuresti: “Cine este modelul anului 2016” — Pare că au întreaga lume a modei la picioarele lor, creându-și o imagine perfectă în industria modei. Totuși, unele dintre ele se fac remarcate, iar, datorită implicării, reușesc să câștige titluri mult râvnite. Este vor

trimite

Cine este modelul anului 2016?

 Pare că au întreaga lume a modei la picioarele lor, creându-și o imagine perfectă în industria modei. Totuși, unele dintre ele se fac remarcate, iar, datorită implicării, reușesc să câștige titluri mult râvnite. Este vorba despre modele, dar în special de Bella Hadid.

 În cazul în care aveți nevoie de o dovadă în plus că 2016 a fost un an foarte bun pentru Bella Hadid, vă spunem că ea tocmai ce a câștigat titlul de cel mai bun model al anului, clasându-se pe primul loc în topul Model of the Year Industry Awards. Premiile determină câștigătorii în funcție de note oferite de 250 cei mai buni designeri, fotografi, artiști de make-up și păr și directori de casting. De asemenea există și categoria „Reader’s choice” pe care Kendall Jenner a câștigat-o.

 Anul 2016 scoate în evidență criteriul meritoriu pe baza căruia Bella se bucură de acest privilegiu. Amintim campaniile ei pentru mari case de modă precum Dior, Calvin Klein sau Balmain, defilări pentru câte brand-uri ne putem imagina, să nu mai spunem de obținerea mult râvnitului titlu de Victoria’s Secret Angel.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cine este modelul anului 2016

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro