🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Înapoi Articole Diverse ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017

Articol din categoria Diverse

ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017

Publicat: / Actualizat: /
ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017
'Afiș articol "ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017"
Seara de 20 ianuarie din agenda ta este ocupată oficial. De ce? Pentru că ABSOLUT COLOR își face intrarea în 2017, iar acest eveniment este de neratat.
Publicat: / Actualizat:
894 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍹 Cluburi Bucuresti: “ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017” — Seara de 20 ianuarie din agenda ta este ocupată oficial. De ce? Pentru că ABSOLUT COLOR își face intrarea în 2017, iar acest eveniment este de neratat.

trimite

ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017

 Seara de 20 ianuarie din agenda ta este ocupată oficial. De ce? Pentru că ABSOLUT COLOR își face intrarea în 2017, iar acest eveniment este de neratat. Aflat în premieră la București, DJ Boring, vine să își demonstreze priceperea în arta muzicii. Numele său se află, totuși, într-o completă antiteză pentru atmosfera deloc plictisitoare pe care o generează producătorul londonez cunoscut pentru oda House dedicată actriței Winona Rider.

 Seara va debuta cu un #absolutwarmup excepțional, susținut de #absolutartist Saluna, o altă premieră, de această dată pentru COLOR. În continuare, îndrăgiții Vlad Caia și Filipp se vor asigura că nu părăsim ringul de dans și că nu ținem cont de frigul de afară, pentru că inimile noastre care bat în ritm techno vor încălzi atmosfera de la Kran.

Accesul se face începând cu ora 22:00, doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR și este liber. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan. Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile.

 Autor: Roxana Popescu

Numele tau: Adresa de e-mail:
ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017
Articol - ABSOLUT COLOR isi face debutul pentru 2017
Seara de 20 ianuarie din agenda ta este ocupată oficial De ce Pentru că ABSOLUT COLOR icircși face intrarea icircn 2017 iar acest eveniment este de neratat

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro